Gedrag is logisch, begrijpen waar het vandaan komt helpt je groeien

 

Vanaf de geboorte maak je je klaar om de wereld aan te kunnen. Je vult je rugzak met ervaringen die je helpen of belemmeren. Elke ervaring zorgt voor een patroon dat zich steeds maar weer lijkt te herhalen in je leven. 
Je wilt het anders doen en toch lukt dit niet. Onbewust blijf je hetzelfde gedrag vertonen ook al weet je dat het anders moet.

Samen brengen we dit gedrag in kaart en krijgen we inzicht in de bijhorende behoeften en kwaliteiten.
Je krijgt je blauwdruk te zien en je schrijft je eigen handleiding waardoor je nu wel die patronen kan doorbreken. 
Je voelt je niet langer tegengehouden maar vrij... klaar om verder te groeien en te ontwikkelen.

Van Baby- tot volwassenen

ouder- kind begeleiding

Voor ouders en hun kind

Ik help je het gedrag van je baby of kind te begrijpen en doorvoelen. Samen kijken we naar de essentie van het verhaal: wat wil je kind aan het licht brengen? Dit doe ik door terug te keren naar het begin, jullie start tijdens de geboorte. Hechting is de basis om te groeien, zelfvertrouwen te krijgen en eigenwaarde.

Een bewuste start

Voor aanstaande ouders

Deze geboorte-cursus onderscheidt zich van alle andere zwangerschapscursussen. Je bekijkt de geboorte namelijk vanuit de belevingswereld van je baby. De manier waarop je een baby verwelkomt in de wereld, vormt de basis voor zijn gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid. Een waardevolle start is dus een cadeautje voor de rest van zijn leven!

Coaching vanuit je geboortepatronen

Voor iedereen die ooit geboren is

Door het geboorteverhaal van moeder en kind in kaart te brengen, komen er geboortepatronen aan het licht. Deze geboortepatronen hebben een basis gevormd voor de manier waarop je in het leven staat

Hypnose

Voor iedereen met een doel

Soms moet je dieper gaan om gedrag, angsten, emoties en gewoontes aan te pakken. Hypnose is een sterk middel om veranderingen die je wilt in je leven te bereiken.

Wat doe ik niet?

Medisch advies geven

Beslissingen maken in jouw plek

Oordelen over de situatie

© 2019 Daisy Boogaerts - De Lotus

Tel: 0496/03 83 43

Plaats Vondel 14a
3272 Testelt
Scherpenheuvel-Zichem

Daisy Boogaerts
Opgroeicoach & Mindset Expert