Hypnose

 ~Ons onderbewuste weet wat we bewust niet weten~
 

Echte hypnose is een heel sterke methode om je doel te bereiken. 

Via hypnose activeren we die vaardigheden die je eigenlijk onbewust al hebt maar nog niet gebruikt.

Echte hypnose is sterker en beter dan hypnosetherapie. Daarom ben ik hypnotiseur en geen hypnotherapeute.

Veelgestelde vragen

 

Wat is hypnose?

Je lichaam kan heel wat zonder dat je hoeft na te denken: ademen, het slaan van je hart,  stappen, emoties, ... Al deze vaardigheden worden gecontroleerd door je onderbewustzijn.

Dit is de manager van je lichaam en neemt heel wat belangrijke taken voor zich zodat jij je op anderen zaken kan focussen. Soms houdt het onderbewustzijn processen in stand die je belemmeren, blokkeren en vervelend voor je zijn. 

Door hypnose maak ik contact met jouw onderbewustzijn. Dit gebeurt als jij in ontspannen toestand bent zodat de kritische factor minder alert is en je onderbewustzijn openstaat voor verandering.

 

Is hypnose veilig?

Ja! 
Tijdens de hypnose ben je volledig bij bewustzijn. Het enige verschil is dat je je in een diepe staat van ontspanning en concentratie bevindt. Je zintuigen nemen nog steeds alles op wat er in de omgeving gebeurt. Er kan niets tegen je wil gebeuren.

Op het einde van de sessie word je dan ook uit de hypnose gehaald. Je kan er niet in blijven. Ook hier behoud jij steeds de controle. Wat jij niet wilt, kan niet gebeuren.

 

Het succes van hypnose met 1 sessie

Hypnose heeft een slaagkans van bijna 100% en kan bijna elk probleem oplossen maar enkel als jij het echt wilt. Als je onder druk van anderen komt en er zelf niet helemaal achter staat zal de slaagkans enorm afnemen. 

1 Sessie is veelal voldoende om je doel te bereiken. Ik draag je onderbewustzijn op om, namens jezelf, blijvend dàt te gaan doen wat jij wilt.  

 

Kan iedereen in hypnose gaan?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Sommige mensen al makkelijker dan anderen.
Maar iedereen die zich kan concentreren, instructies kan volgen en verbeeldingskracht heeft, is te hypnotiseren. Ik begeleid je enkel, dus eigenlijk doe je alles zelf dankzij de kracht van je verbeelding en je geest.

HappyKids Hypno - kinderhypnose

HypNOpain - pijnreductie

Hypno2Stop - stop met roken

HypNOstress - weg met stress

Vermageren - Hypnoslank

HypnoMaagband

HypNOfobie - fobie en angst

Please reload

© 2019 Daisy Boogaerts - De Lotus

Tel: 0496/03 83 43

Plaats Vondel 14a
3272 Testelt
Scherpenheuvel-Zichem

Daisy Boogaerts
Opgroeicoach & Mindset Expert