OpgroeiCoaching

Begeleiden van jou en je kind

Een kind die ons iets wil vertellen, gebruikt hiervoor signalen: huilen, uitbarstingen, onrustig gedrag of lastig slapen, slaan,.... Vaak reageer je hier intuïtief op; je weet vaak wel wat hij nodig heeft. Het kan ook zijn dat je kind signalen geeft die je minder goed begrijpt. Je hebt al van alles geprobeerd, maar de signalen stoppen niet. Dit kan zorgen voor onzekerheid en spanning. Je wil je kind graag helpen, maar je weet niet hoe.

De OpgroeiCoach helpt

Ik help je het gedrag van je kind te begrijpen en doorvoelen. Samen kijken we naar de essentie van het verhaal: wat wil je kind aan jou vertellen? Dit doe ik door de behoeften en het gedrag van jou en je kind in kaart te brengen.

Op deze manier gaan we op zoek naar de oorzaak, naar het verhaal achter het signaal. Na het eerste
kennismakingsgesprek vertel ik jullie hoe ik jullie kan ondersteunen. Tijdens het traject blijf je als ouder nauw betrokken en slaan we de handen in elkaar om de hechting te versterken en de rust terug te vinden.

 

Als OpgroeiCoach is het mijn doel om kind en ouder en elke fase van hun leven te kunnen ondersteunen.
Door de brede basis en kennis die ik verworven heb doorheen de jaren als leerkracht en kindercoach en ook door bijkomende opleidingen, masterclasses en ervaring in de praktijk biedt ik je het beste van mezelf. 


Als ik voel dat we onvoldoende binding hebben of dat mijn kennis onvoldoende blijkt om je te kunnen helpen, zal ik dit steeds eerlijk aan je melden en zoeken we samen een collega die beter bij je past.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Voor wie?

- (groot) ouders

- kinderen en jongeren

- gezin

- zwangere vrouwen en papa's

- idereen die zichzelf beter wil begrijpen

Specialisaties

Pre-en perinatale psychologie

Hoogsensitiviteit

Hoogbegaafdheid
 

  • Facebook Social Icon

© 2019 Daisy Boogaerts - De Lotus

Tel: 0496/03 83 43

Plaats Vondel 14a
3272 Testelt
Scherpenheuvel-Zichem

Daisy Boogaerts
Opgroeicoach & Mindset Expert