top of page

Aflevering 45: Het geheim om een zelfzekere mama te zijn

Misschien twijfel je, net als ik, wel eens aan je eigen kunnen als mama. En kijk je stiekem ook op naar die mama's die zo rustig reageren op hun kind en waar de kindjes zo gehoorzaam zijn. Ik vertel je over mijn onzekerheid als mama, hoe ik deze heb ervaren en wat ik heb gemist in het ouderschap. Maar ook wat zoveel andere mama's nodig hebben om zichzelf te kunnen zijn als ouder en bewuste keuzes te kunnen maken.


Ik heb het over:

  • Hoe die onzekerheid bij ons allen aanwezig is

  • De onveiligheid die wij ook ervaren

  • De oordelen en kritiek die ons beïnvloeden

  • Hoe de cirkel van veiligheid verband houdt met ons gevoel bij opvoeden.

  • Wat elke mama nodig heeft, van nature uit, om in haar kracht te staan.

  • Hoe je die behoefte kan makkelijk kan vervullen.Wil je als ouder bewust leren opvoeden, op een milde, begripvolle manier die bij je past? Een netwerk van ouders die net als jij met (zelf)vertrouwen willen groeien als ouder. Word dan lid van (h)echt groeien. Een warme community van mama's die zonder oordeel elkaar inspireren.


Naast de training ‘Omgaan met gedrag' vind je er nog tal van andere masterclasses, een community van andere ouders die je inspireren en een wekelijkse Q&A call waarin je al je vragen kan stellen.

Samen gaan we stap voor stap naar een leven waarin jij en je kind zichzelf kunnen zijn en hierdoor je volle potentieel kan bereiken.


Meer info over mij of contact opnemen kan via mijn website: www.coachingdelotus.be


Of volg me op Facebook of Instagram

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page