top of page

Aflevering 46: Hoe eetproblemen ontstaan door onzekerheid

Deze maand kreeg ik nieuwe aanmeldingen met eenzelfde thema: eetproblemen. Of het nu gaat over weerstand ten op zicht van eten en dus ondergewicht, het teveel eten en snoepen en dus overgewicht of de angst om te eten om ziek te worden... ze hebben allemaal één ding gemeenschappelijk: trauma. Eetproblemen hebben bijna altijd te maken met geboorte- of vroegkinderlijk trauma. Onzekerheid, laag zelfbeeld, minderwaardigheidsgevoel, zich niet goed genoeg vinden, te weining verbinding ervaren. Ik heb het over:

  • Hoe wel of niet eten een manier van overleven is

  • Hoe onzichtbaar je wilt zijn en toch ook erkenning wilt

  • Hoe mama een rol kan spelen in dit stuk

  • Loslaten en vertrouwen

  • Wat nodig is om die problemen te overwinnen en niet te verplaatsen
Wil je als ouder bewust leren opvoeden, op een milde, begripvolle manier die bij je past? Een netwerk van ouders die net als jij met (zelf)vertrouwen willen groeien als ouder. Word dan lid van (h)echt groeien. Een warme community van mama's die zonder oordeel elkaar inspireren.


Naast de training ‘Omgaan met gedrag' en de training 'De impact van de geboorte' vind je er nog tal van andere masterclasses, een community van andere ouders die je inspireren en een wekelijkse Q&A call waarin je al je vragen kan stellen.

Samen gaan we stap voor stap naar een leven waarin jij en je kind zichzelf kunnen zijn en hierdoor je volle potentieel kan bereiken.


Meer info over mij of contact opnemen kan via mijn website: www.coachingdelotus.be


Of volg me op Facebook of Instagram Plaats hieronder wat dit met je deed. Welke emoties je hebt ervaren. Wat je herkenbaar vond. Liefs, Daisy


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page