top of page

Aflevering 47: Waarom'sorry' zeggen niet genoeg is

Ik hoor het zo vaak: 'zeg nu maar sorry tegen zus'. Of 'maak het maar goed'. Vaak doen kinderen dit dan ook gewoon, alleen menen ze het niet, voelen ze geen spijt en voelen ze zich net ongehoord en ongezien waardoor ze zichzelf verliezen om aan de verwachtingen van de maatschappij te kunnen voldoen. Hoe komt het toch dat we dit op deze manier doen? Hoe kunnen we het dan beter aanpakken? Ik heb het over:

  • De fout die massaal gemaakt wordt

  • Hoe kinderen zich erbij voelen

  • Waarom we dit dwingend doen

  • Welk effect het creëert

  • De manier om je kind te leren het goed te maken
Wil je als ouder bewust leren opvoeden, op een milde, begripvolle manier die bij je past? Een netwerk van ouders die net als jij met (zelf)vertrouwen willen groeien als ouder. Word dan lid van (h)echt groeien. Een warme community van mama's die zonder oordeel elkaar inspireren.


Naast de training ‘Omgaan met gedrag' en de training 'De impact van de geboorte' vind je er nog tal van andere masterclasses, een community van andere ouders die je inspireren en een wekelijkse Q&A call waarin je al je vragen kan stellen.

Samen gaan we stap voor stap naar een leven waarin jij en je kind zichzelf kunnen zijn en hierdoor je volle potentieel kan bereiken.


Meer info over mij of contact opnemen kan via mijn website: www.coachingdelotus.be


Of volg me op Facebook of Instagram Plaats hieronder wat dit met je deed. Welke emoties je hebt ervaren. Wat je herkenbaar vond. Liefs, Daisy


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page