top of page

Aflevering 49: Als je kind niet naar je wilt luisteren

Waarom doet mijn kind niet wat ik vraag? Ik krijg hem niet aan het tandenpoetsen! Wat moet ik doen om mijn kind in de auto te krijgen? Elke ouder herkent deze momenten waarop je kind niet doet wat je verwacht. Dat kan frustrerend zijn. Hoe komt dit en wat kan je doen? Ik heb het over:

  • Het gedrag dat je ziet, en wat erachter zit

  • Wat je kind ermee wil vertellen

  • De 5 basisbehoeften van een kind

  • Hoe je met dit gedrag kan omgaanWil je als ouder bewust leren opvoeden, op een milde, begripvolle manier die bij je past? Een netwerk van ouders die net als jij met (zelf)vertrouwen willen groeien als ouder. Word dan lid van (h)echt groeien. Een warme community van mama's die zonder oordeel elkaar inspireren.


Naast de training ‘Omgaan met gedrag' en de training 'De impact van de geboorte' vind je er nog tal van andere masterclasses, een community van andere ouders die je inspireren en een wekelijkse Q&A call waarin je al je vragen kan stellen.

Samen gaan we stap voor stap naar een leven waarin jij en je kind zichzelf kunnen zijn en hierdoor je volle potentieel kan bereiken.


Meer info over mij of contact opnemen kan via mijn website: www.coachingdelotus.be


Of volg me op Facebook of Instagram Plaats hieronder wat dit met je deed. Welke emoties je hebt ervaren. Wat je herkenbaar vond. Liefs, Daisy


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page