top of page

Aflevering 50: Kinderen en angst, wat is normaal?

We voelen ons allemaal wel eens angstig, vooral als kind. Wanneer is angst normaal? Wanneer moeten we ons zorgen maken? De grens is voor velen niet altijd duidelijk en vaak weten we niet goed hoe we ermee om moeten gaan. Ik heb het over:

  • Angsten in de kindertijd

  • Het ontstaan van angst

  • Waarom angst goed is en wanneer niet

  • Hoe de geboorte invloed heeft op onze angsten

  • Welke factoren allemaal een rol spelenWil je als ouder bewust leren opvoeden, op een milde, begripvolle manier die bij je past? Een netwerk van ouders die net als jij met (zelf)vertrouwen willen groeien als ouder. Word dan lid van (h)echt groeien. Een warme community van mama's en papa's die zonder oordeel elkaar inspireren om onze kinderen vol zelfvertrouwen op te voeden op een begripvolle en verbindende manier.


Naast de training ‘Omgaan met gedrag' en de training 'De impact van de geboorte' vind je er nog tal van andere masterclasses, een community van andere ouders die je inspireren en een wekelijkse Q&A call waarin je al je vragen kan stellen.

Samen gaan we stap voor stap naar een leven waarin jij en je kind zichzelf kunnen zijn en hierdoor je volle potentieel kan bereiken.


Meer info over mij of contact opnemen kan via mijn website: www.coachingdelotus.be


Of volg me op Facebook of Instagram Plaats hieronder wat dit met je deed. Welke emoties je hebt ervaren. Wat je herkenbaar vond. Liefs, Daisy


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page