top of page

De mythe doorbroken

Voor mij is het vanzelfsprekend geworden. Ik zie er geen gevaar in. Anderen daarentegen vinden het eng, gevaarlijk zelfs. Het is de angst voor het onbekende dat hen tegenhoudt vermoed ik. Ik begrijp het helemaal want voor ik het zelf de kracht kon ervaren was ik ook terughoudend en sceptisch. Nu, maak ik dagelijks gebruik van hypnose.


Angst Ik hoor het vaak bij cliënten in de praktijk, ze durven niet goed. Ze hebben angst om de controle te verliezen, net zoals ze altijd zien in films en shows. Hypnose heeft helemaal niets te maken met controle. Integendeel zelfs. Dagelijks

Hypnose is een staat van concentratie die je dagelijks meemaakt als je dagdroomt, helemaal verzonken bent in een boek, je helemaal opgaat in een film, je de tijd uit het oog verliest in een creatief moment, die black-out als je autorijdt,.... Op deze momenten ben je in hypnose, alleen noemen we het dan niet zo.

Tijdens een sessie roepen we diezelfde staat op en begeleidt ik je in het proces. Jij bent degene die het uiteindelijk doe, niet ik. Het is helemaal geen Hocus-Pocus of zweverige gezwets. Het is een natuurlijk proces dat zich elke dag meermaals voordoet zonder dat je het weet. In de praktijk

Tijdens een sessie maken we gebruik van deze concentratie om je brein te herprogrammeren. Bepaalde gewoontes, gedachten, gedragingen,.... die jij zelf niet langer wenst, kan je veranderen en omzetten in hetgeen je verlangt. Het is een snel en efficient proces waarbij je geen wilskracht en doorzettingsvermogen nodig hebt om te slagen. Makkelijk, toch?

Voordelen Hypnose biedt tal van mogelijkheden en voordelen. Je kan 96% van alle bestaande problemen ermee oplossen. Zo kan je snel stoppen met roken zonder pleisters of medicatie, je kan heel wat gewicht verliezen zonder dieet, je kan emoties plaatsen zonder de ervaring opnieuw te beleven, en zoveel meer. Gedaan met strijd, doorzetten, falen en opnieuw beginnen. Je moet alleen even die angst opzij zetten, vertrouwen op je therapeut en dan komt alles goed. Dus heb je interesse gekregen om eindelijk die verandering, waar je al zo lang naar uitkijkt, te realiseren?

Neem dan contact met me op, ik beantwoord graag al je vragen.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page