top of page

Referenties

testimonial

“Fantastisch! Niet enkele tijdens de sessies was ze beschikbaar, ook de vragen of ervaringen die ik deelde via privéberichtjes werden steeds gelezen en beantwoord. Ik had echt het gevoel dat ik terecht kan bij haar!"

 

Op korte termijn hielp het mij om beter met mijn paniek om te gaan. Ik weet nu 100% zeker dat ik ons kindje wil opvoeden zoals Daisy dat bij haar kinderen doet. Ik weet dat ik fouten zal maken en dat dat oké is, zolang de verbinding maar hersteld wordt. Ik ga haar blogs en pod-casts en het traject van “hecht opvoeden” zeker meerdere keren beluisteren als ik bevallen ben!

 

Ik vond het heel fijn dat de sessies ook online konden doorgaan, omwille van de woonafstand. De manier die Daisy toepast tijdens de sessies past zeker bij mij. Ik heb nooit een veroordeling of afwijzing gevoeld, wat maakte dat ik me veilig voelde bij haar.

 

Haar visie rond opvoeden en haar kennis over geboorteverhalen zouden door veel meer mensen gekend moeten worden!

Voor alle (aanstaande) ouders, maar ook mensen die vastlopen in bepaalde patronen zou ik hen de pod-casts en de Instagrampagina aanraden.

Cynthia

testimonial

"Sinds het traject heb ik meer zelfvertrouwen. Het was een figuurlijke puzzel waar alle stukjes aan het passen zijn…"

Ik vond het super, ze had nooit een vooroordeel en ik kon er altijd bij terecht.

De sfeer en de vertrouwensband die je toch ook wel opbouwt waren een meerwaarde voor de sessies.


Wat me het meeste zal bijblijven is het moment dat ik kon kiezen maar welke keuze ik ook maakte, ik altijd mijn grenzen moest verleggen.

Het was beter dan ik had verwacht.

Ik raad het zeker aan aan omdat ik het echt de moeite waard vond. Het leverde vaak ook wel zichtbare voortgangen en dat is wel fijn om te zien en te voelen. Het heeft voor mij echt meer duidelijkheid gebracht over mijn geboorte en alles daar rond. Het was ook een fijne vrouw en het voelde daar heel vertrouwd en huiselijk.

Liz

profiel icoon

Ik heb mezelf beter leren kennen. Ik ontdekte wat de impact van de geboorte kan hebben op mijzelf, maar ook op mijn kinderen en hoe ik ze opvoed. Ik begrijp mijn kind beter en kan makkelijker mijn geduld bewaren en het een beetje beter in perspectief zien.

Het was perfect. Ze liet mij mezelf zijn en pushte nooit.

Het was alleszins beter dan mijn ervaring bij een psycholoog of dergelijke. Dan voel ik me een patiënt, een persoon die iets mankeert en bij Daisy kon ik mezelf zijn en ik kreeg de tijd om mij uit te drukken en zonder gepushed te worden. Ik voelde me meer op mijn gemak.

Ik raad een traject zeker aan voor mensen die geholpen willen worden, maar ook willen weten vanwaar het allemaal komt en hoe het komt en zo de rest van hun leven geholpen gaan zijn.

Geef het gewoon een kans en dat zal overtuigend genoeg zijn om verder te doen.

Dana

profiel icoon

Sinds mijn traject heb ik meer rust gevonden in mijn hoofd en slaap ik beter aangezien de kinderen ook beter gaan slapen door haar tips en hulp.

Ik leerde dat kinderen, hoe klein ze ook zijn, al meer prikkels ondervonden hebben dan dat we denken. De kaarten die ik trok, ze pasten zo hard bij me dat ik er zelf van schrok.

 

Daisy biedt een luisterend oor, is zacht, velt geen oordeel, geeft goede tips.
Ze laat je zelf tot inzicht komen, je mag dingen 'doen'. Ik durfde dingen uitspreken die enkel in mijn gedachten speelde. Ik durfde geheimen vertellen die ik meedraag.

 

Ik raad haar zeker aan! Het zijn soms kleine dingen die het verschil maken. Dingen waar je zelf nog niet had over nagedacht.

Je wordt niet beoordeeld. Daisy biedt een luisterend oor, geeft handige tips, volgt je op en staat steeds klaar met raad en daad.

Anonieme mama

bottom of page