top of page
Green Modern Coming Soon Banner (Landscape).jpg
Purple Yellow Y2K Modern Gradient Circular Name Logo (2).png

Versterk je kind's reflexen en zie het zelfvertrouwen en de vaardigheden groeien in 12 weken.

Yes! Je wilt meedoen met Speel en Leer en je kind een stevige basis geven!

Wat is Speel en Leer?

Speel en Leer is een online programma waarin we stap voor stap jouw kind helpen om een stevige basis te vormen zodat de ontwikkeling vlekkeloos kan verlopen.​​

Elke week krijg je stap voor stap nieuwe activiteiten aangeboden in korte video's, liedjes en verhalen met aanpasbare weekschema's en individuele opvolging met je coach.

Ter ondersteuning krijg jij ook toegang tot de gesloten Community waar zowel Daisy als jouw mede-coachees jou verder helpen met vragen.

 

Ben jij er klaar voor?

 

Wanneer jij vandaag instapt in Speel en Leer, krijg jij:

black marble insta post (1).png

Elke week krijg je nieuwe activiteiten en spelletjes met een specifiek doel.

Elke week ontvang je interessante en leuke activiteiten en spelletjes die zorgvuldig zijn samengesteld met een specifiek doel voor ogen. Deze activiteiten zijn zo ontworpen dat ze de gewenste vaardigheden en reflexen van je kind op een speelse en effectieve manier kunnen verbeteren. Door regelmatig nieuwe spellen en activiteiten aan te bieden, blijft het programma boeiend en stimulerend voor zowel jouw kind als voor jou als ouder. Elk spel wordt begeleid door een verhaal en een lied.

In een magisch bos genaamd Eikenwoud woonde een blije eekhoorn genaamd Flexje. Flexje was
Kopie van Kriebelavontuur.jpg
Wat voer je in je schild.jpg
black marble insta post (2).png

Dagelijkse steun in de gesloten Speel en Leer Community

De gesloten Speel en Leer Support Community is een veilige plaats om jouw reis te delen met gelijkgezinden. Je kan er jouw vragen stellen aan je mede-coachees en Daisy, je eigen ervaringen delen en je wins vieren  Kortom: een warme plek om altijd op terug te vallen.

Exclusieve Bonussen

 

Wanneer jij vandaag instapt in Speel en Leer, krijg jij:

black marble insta post (3).png

Spelkaarten voor nog meer plezier - printable

De speelkaarten zijn een visuele en interactieve ondersteuning binnen het programma. Elke kaart bevat een specifieke activiteit of spel met gedetailleerde instructies en afbeeldingen die de uitvoering ervan verduidelijken. Deze visuele hulpmiddelen maken het gemakkelijk voor zowel jou als ouder als voor je kind om de activiteiten te begrijpen en uit te voeren. Door de spelletjes te visualiseren worden de opdrachten niet alleen leuker, maar ook duidelijker en toegankelijker voor een soepele en effectieve uitvoering.

black marble insta post (4).png
black marble insta post.png
9.png

Toegang tot de masterclass 'Een driftbui stoppen in 4 stappen'

De masterclass biedt een effectieve en praktische strategie om je kind te helpen bij het beheersen en stoppen van driftbuien. In deze masterclass leer je stap voor stap hoe je op een doeltreffende manier kunt reageren wanneer je kind een driftbui heeft. Door de eenvoudige en duidelijke stappen te volgen, kun je leren hoe je rustig kunt blijven, de situatie kunt beheersen en je kind kunt helpen om op een positieve en kalme manier met emoties om te gaan.

E-book ' De invloed van de geboorte'

Heeft de geboorte een invloed op wie je nu bent?
Op welke manier dan?
Kan dit ook veranderen?

Reflexen checklist

Welke reflexen spelen een rol in het gedrag van de vaardigheden van je kind? 
Dat ontdek je met deze eenvoudige checklist.

Total waarde van 135 euro en dat krijg jij er GRATIS bij

Wat betaal jij vandaag?

 

Mijn doel is om zoveel mogelijk kinderen de kans te bieden hun leven te starten met een zo stevig mogelijke basis zodat ze hun talenten ten volle kunnen ontwikkelen om succesvol te zijn in het leven.

Daarom verkoop ik mijn programma niet aan de volledige waarde van €1097 , maar voor €197

Omdat je op de wachtlijst staat, beloon ik je nog eens met €100 extra korting.

Dat betekent dat jij vandaag slechts €97 betaalt in plaats van €1097. Tenminste als je bij de eerste 10 bent. Alleen mensen die dit echt willen voor hun kind krijgen deze kans, dat begrijp je wel. 😉

black marble insta post (6).png

Dankzij dit programma zijn we als gezin dichter naar elkaar toe gegroeid. M. kan nu beter lezen en schrijven en weet ook beter om te gaan met dingen die hem van streek maken. De spelkaarten waren echt nuttig en leuk om te gebruiken. We zijn heel blij met hoe alles veranderd is door dit programma. Als ouder voel ik me ook sterker met de handvatten die ik heb gekregen en de goede ondersteuning die we hebben ontvangen."

Mare B.

Betalen

Hoe kan je betalen?

Je kan op verschillende online manier betalen zoals Bancontact, Paypal, Visa, Mastercard, handmatig,.... 

Betaal in 1 keer

Speel en Leer programma

Bonussen

Ondersteuning in community

€ 1097 €97
(dat is
€1000 korting)

-----

Betaal in 3 keer

Speel en Leer programma

Bonussen

Ondersteuning in community

€ 1097    €97 --> €35X 3 maanden
(dat is maandelijks 
€330 korting!)

----

Niet tevreden? Geld terug!

Ben jij na afloop van het programma niet tevreden?* Dan geven wij jouw geld terug!

We vragen natuurlijk wel dat je het volledige programma en alle filmpjes hebt bekeken en hebt uitgevoerd. Vervolledig ook al jouw progress forms en alle opdrachten grondig. Als jij na afloop van het volledige traject vervolgens toch niet tevreden* bent, dan kan jij je beroepen op deze garantie.

Purple Yellow Y2K Modern Gradient Circular Name Logo (3).png

*Voorbeeld: je merkt geen enkel verschil, ondanks aantoonbare acties die je nam op basis van de cursus en/of coaching.
Voorbeeld: het programma voldeed inhoudelijk niet aan de op deze pagina vooropgestelde verwachtingen.

Veelgestelde vragen

Toch nog vragen? Hieronder kan je de antwoorden op de meest gestelde vragen vinden.

Hoe lang duurt het voordat we resultaten zien? -

Resultaten kunnen variëren, maar over het algemeen kunnen positieve veranderingen zoals verbeteringen in motorische vaardigheden, emotionele regulatie en concentratie binnen enkele weken tot maanden merkbaar zijn.

Het is belangrijk om te begrijpen dat elke situatie uniek is en dat sommige kinderen sneller vooruitgang kunnen boeken dan anderen. Consistentie en geduld zijn essentieel bij het volgen van het programma.

Zijn de activiteiten moeilijk uit te voeren? -

Vaak maken ouders zich zorgen dat de activiteiten te gecompliceerd of tijdrovend zullen zijn.

Het programma is ontworpen om eenvoudig en effectief te zijn, met gebruiksvriendelijke activiteiten die gemakkelijk in het dagelijks leven geïntegreerd kunnen worden. Er wordt voldoende ondersteuning en begeleiding geboden om de uitvoering soepel te laten verlopen.

Hoe kan ik als ouder betrokken blijven bij de voortgang van mijn kind?

Ouders willen vaak weten hoe ze actief betrokken kunnen blijven bij de ontwikkeling van hun kind en de effectiviteit van het programma kunnen monitoren.

 Het programma moedigt ouderbetrokkenheid aan en voorziet in regelmatige updates, feedbacksessies en middelen om de voortgang van het kind te meten. Ouders worden aangemoedigd om vragen te stellen en samen te werken met het programma om de beste resultaten te behalen.

Ik vind het toch te duur:

  1. Waarde voor Geld: Het programma biedt aanzienlijke waarde voor de investering die wordt gevraagd. Door de positieve veranderingen in de ontwikkeling en het welzijn van je kind, kan de investering zichzelf op de lange termijn terugbetalen.

  2. Impact op Lange Termijn: Het is belangrijk om de kosten af te zetten tegen de mogelijke voordelen op lange termijn. Door te investeren in het welzijn en de ontwikkeling van je kind, leg je een fundament voor een positieve toekomst.

  3. Flexibele Betalingsmogelijkheden: Je kan betalen in termijnen. Wil je graag andere opties bekijken, neem dan zeker contact met me op.

  4. Investering in de Toekomst: Het programma biedt waardevolle tools en ondersteuning die niet alleen je kind ten goede komen, maar ook jou als ouder helpen bij het opbouwen van een sterke relatie en een positieve omgeving voor groei en ontwikkeling. Het bekijken van de investering als een investering in de toekomst kan helpen om de waarde ervan te begrijpen en te waarderen.

bottom of page