Wie ben ik

Mijn visie

Praktijk De Lotus staat voor een nieuwe kans die je helpt om die innerlijke groei te bevorderen zodat je op je eigen ritme en op je eigen manier die verbinding kan vinden met jezelf, je gezin en de natuur. Zo word je weer je pure, zuivere zelf boordevol kwaliteiten en innerlijke rust.

Contacteer me wanneer jij er nood aan hebt. Zelfs een eenvoudige babbel kan een groot verschil maken.

Mijn verhaal

Ik ben Daisy Boogaerts, en ben in 2007 afgestudeerd als Onderwijzeres in het lager onderwijs. Ik heb verscheidene jaren met veel enthousiasme voor de klas gestaan.

Toch merkte ik steeds vaker dat onze maatschappij een steeds grotere druk uitoefent op onze gezinnen. Zowel kinderen als ouders komen soms in situaties terecht waar ze zelf geen uitweg in vinden. Toen wist ik dat ik meer wilde halen uit het leven door anderen te helpen het geluk te vinden.


Na een verdieping in de algemene psychologie met als specialisatie de pre-en perinatale psychologie en de combinatie met mijn eigen praktijkervaring heb ik een eigen, unieke methode ontwikkeld om het verhaal achter het gedrag zichtbaar te maken.
Zo krijg je een duidelijk beeld van de verborgen behoeften en omgevingsfactoren die bepaald gedrag in de hand werken. Dit werkt sneller en efficiënter dan anderen coachingstechnieken en pakt het probleem bij de essentie aan waardoor de resultaten blijvend zijn.
Je leert niet enkel je kind op een andere manier kennen maar ook jezelf. Het begrijpen en zien van deze behoeften zorgen ervoor dat je snel en efficiënt rust en balans kan terugkrijgen in je gezin.

Expertise

Masterclass Hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid 

Hypnotherapeute - specialisatie kinderen
“Ik heb veel geleerd over mezelf en mijn kind bij Daisy. De inzichten hebben mijn leven veranderd. Dank je!” Sara R.

Hechtingscoach

“Met dank aan de ondersteuning die Daisy met hart en ziel heeft gegeven, had ik een ongelooflijk mooie geboorte zonder pijnbestrijding”. Sofie T.

Pre- en perinatale psychologie - geboortepatronen

© 2019 Daisy Boogaerts - De Lotus

Tel: 0496/03 83 43

Plaats Vondel 14a
3272 Testelt
Scherpenheuvel-Zichem

Daisy Boogaerts
Opgroeicoach & Mindset Expert