top of page

Aflevering 44: Hoe onzekerheid je leven overneemt

Vanaf het einde van de kleuterschool begon ik steeds vaker te twijfelen aan mezelf. Kreeg ik angsten waardoor ik niet meer alleen durfde te zijn, ging ik me vastklampen aan één vriendin, was ik doodscbang om mezelf te zijn uit angst voor kritiek. Het heeft mijn ganse leven overgenomen, elke beslissing maakte ik uit angst. Dat wilde ik niet voor mijn kinderen.Ik heb het over:

  • Hoe die onzekerheid zich uit

  • Hoe ik ermee aan de slag ging

  • De inlvoeden op die onzekerheden

  • Hoe ik het onbewust doorgaf aan mijn kinderen

  • De mogelijkheden om het aan te pakkenWil je als ouder bewust leren opvoeden, op een milde, begripvolle manier die bij je past? Een netwerk van ouders die net als jij met (zelf)vertrouwen willen groeien als ouder. Word dan lid van de (h)echt groeien academie en krijg er de training 'omgaan met gedrag' bij.


Naast de training ‘Omgaan met gedrag' vind je er nog tal van andere masterclasses, een community van andere ouders die je inspireren en een wekelijkse Q&A call waarin je al je vragen kan stellen.

Samen gaan we stap voor stap naar een leven waarin jij en je kind zichzelf kunnen zijn en hierdoor je volle potentieel kan bereiken.


Meer info over mij of contact opnemen kan via mijn website: www.coachingdelotus.be


Of volg me op Facebook of Instagram

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page